رژیم غذایی بیماران سرطانی و بازماندگان سرطان

farnoodfiroozbakht1993farnoodfiroozbakht1993

سوزانا زیک ، عضو مرکز سرطان روگل دانشگاه میشیگان ، می گوید که یک رژیم غذایی سالم می تواند به طولانی شدن عمر بیماران سرطانی و بازماندگان سرطان کمک کند . بررسی ها نشان می دهد که 48 درصد از بیماران سرطانی یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند رژیم های غذایی خاصی را رعایت می کنند . رژیم‌های غذایی خاص که اغلب در فرهنگ عامه ترویج می‌شوند ، از جمله رژیم‌های قلیایی ، پارینه سنگی ، کتوژنیک ، وگان/گیاه‌خواری و رژیم‌های ماکروبیوتیک هستند .

رژیم غذایی بیماران سرطانی

افراد مبتلا به سرطان اغلب در مورد رژیم‌های غذایی از دوستان ، خانواده‌شان و آنچه در فرهنگشان مرسوم است ، بهره می گیرند . در ادامه چند نمونه از رژیم های غذایی مناسب بیماران سرطانی که هنوز درگیر هستند یا به تازگی بهبود یافتند آورده شده .

رژیم پارینه سنگی

رژیم پارینه سنگی سعی می کند الگوی غذایی انسان های عصر حجر را تکرار کند – شکارچیانی که میوه ، سبزیجات ، آجیل ، گوشت و تخم مرغ می خوردند – در حالی که غلات ، حبوبات ، محصولات لبنی و غذاهای فرآوری شده را حذف می کند . طرفداران این رژیم معتقدند بیماری های مزمن مانند سرطان از مصرف غذاهایی که تنها پس از انقلاب کشاورزی در دسترس است به وجود می آیند .

آنها می‌گویند که انسان‌ها از نظر ژنتیکی برای هضم این غذاها مجهز نیستند . طبق شواهد مردم‌شناسی در رژیم غذایی پارینه سنگی واحدی وجود ندارد فقط مواد غذایی سالم و فراوری نشده مصرف شود . برای اطلاعات بیشتر به رژیم پالئو در بخش تغذیه و سلامتی مراجعه کنید .

رژیم غذایی بیماران سرطانی

رژیم کتوژنیک

رژیم کتو بر برنامه غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات تاکید دارد که 65 درصد یا بیشتر کالری از چربی حاصل می شود . این رژیم برای تغییر منبع انرژی سلول های سرطانی از گلوکز به کتون ها عمل می کند . شواهد نشان می‌دهد که برخی از سلول‌های سرطانی در مقایسه با سلول‌های سالم کمتر قادر به متابولیسم کتون‌ها هستند ، در حالی که آزمایش‌های دیگر نشان می‌دهد سلول‌های تومور از کتون‌ها برای انرژی استفاده می‌کنند .

بزرگترین مانع این است که رژیم غذایی کتوژنیک طولانی‌مدت سخت است و بیماران اغلب در انجام آن ناکام هستند که به سطح مناسب کتون ها برسد . همچنین کمبود مواد مغذی را تقویت می‌کند و وعده‌های غذایی سرشار از چربی‌های اشباع شده و فیبر کم را ارائه می‌کند . برای اطلاعات بیشتر به رژیم کتو در بخش تغذیه و سلامتی مراجعه کنید .

رژیم گیاهی

رژیم وگان پرهیز از خوردن محصولات حیوانی مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ ، لبنیات و عسل است . برای مبارزه با سرطان از مواد غذایی از  جمله انواع توت ها ، سبزیجات، غلات کامل ، آجیل و دانه ها استفاد می شود ، به این غذا ها به اصطلاح ” مبارزین سرطان ” می گویند . اما همه آن غذاها را انتخاب نمی کنند و بسیاری از غذاهای گیاهی بسیار فرآوری شده و پر از شکر استفاده می کنند . مشکل اصلی این است که شما می‌توانید در حالی که گیاه‌خوار هستید ، بد غذا بخورید .

وگان ها در مقایسه با رژیم های همه چیزخوار اغلب از نظر کلسیم و ویتامین دچار B12 کمبود هستند . تحلیل چندین مطالعه نشان داد که رژیم های غذایی وگان با کاهش 15 درصدی د بروز سرطان مرتبط است ، اما این رقم از طرفداران گیاهخواری ناشی می شود که ورزش می کردند و سطح استرسشان را تاجای ممکن پایین میآوردند .

رژیم غذایی بیماران سرطانی

رژیم غذایی ماکروبیوتیک

بر اساس فلسفه شرقی که در پس رژیم غذایی ماکروبیوتیک وجود دارد . عدم تعادل در بدن می تواند باعث بیماری هایی مانند سرطان شود. غذا خوردن و ورزش و مدیتیشن برای تعادل و هموستاز هدف اصلی رژیم است . بنابراین رژیم غذایی عمدتاً گیاهی است و بر غذاهای فرآوری نشده ، ارگانیک و کامل تاکید دارد .

دانه های غلات ، مانند برنج و ارزن ، 40 تا 60 درصد رژیم غذایی را تشکیل می دهند . در حالی که سبزیجات و حبوبات ، بقیه را تشکیل می دهند . این رژیم سرشار از فیبر و فاقد گوشت قرمز یا فرآوری شده است . مشخص شد که رژیم غذایی دارای درصد کمتری از انرژی ناشی از چربی ، فیبر غذایی کل بالاتر و مقادیر بیشتری از اکثر ریز مغذی‌ها نسبت به مقدار مجاز روزانه توصیه شده است ، به استثنای ویتامین D .

دسته بندی تغذیه و سلامتی کتاب رویال طعم
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
No products in the cart.
ورود به سایت