برگر کینگ دومین رستوران بزرگ زنجیره ای دنیا

sinasina

رستوران های زنجیره ای برگر کینگ در سال ۱۹۵۴ توسط دیوید ادگرتون و جیمز مک لامر تاسیس شدند. دلیل تاسیس این کمپانی٬ توسعه رستورانی بود که اولین بار توسط کیث کرامر در جکسون ویل افتتاح شد.

در سال ۱۹۶۷ ٬ برگر کینگ پس از مک دونالد به دومین و بزرگترین رستوران زنجیره ای دنیا تبدیل شد.تاریخچه برگر کینگ دلیل پیشرفت بسیاری از شرکت ها و سرمایه گذاران امروزی شد. برگر کینگ از اولین رستوران های فست فودی بود که ایده سالن های غذاخوری داخل رستوران را داد. این ایده موجب جذب بیشتر مشتری و موفقیت بیشتر آن شد.

در سال ۱۹۵۷ ٬ توسعه این رستوران های زنجیره ای تا حد خوبی پیش رفته بود. در همان سال ها بود که برگر کینگ٬ همبرگر غول آسای جدیدی تحت عنوان نام whopper را به منوی خود اضافه کرد.

این همبرگر مخصوص نیز یکی از دیگر دلایلی است که برگر کینگ تا این حد پیشرفت کرده است. آنها همچنین با پایین نگه داشتن قیمت و بالا نگه داشتن کیفیت سعی در جذب مشتری های بیشتر داشتند. در آن دوران یک همبرگر معمولی ۱۸ سنت و یک همبرگر مخصوص ۳۷ سنت قیمت داشت.

در سال ۱۹۵۹ ٬ آنها شروع به توسعه بیزینس خود خارج از فلوریدا کردند . توانستند خارج از این ایالت هم کسب درآمد کنند. این کار اولین قدم در بین المللی شدن این رستوران زنجیره ای بود. تبلیغات تلویزیونی و رادیویی بخش دیگری بود که موجب شناخته تر شدن این رستوران ها در سطح آمریکا و خارج از فلوریدا شد.

در سال ۱۹۶۱ ٬ برگر کینگ و به خصوص whopper در سطح آمریکا بسیار معروف شده بودند. طوری که هر کس حداقل یکبار نام این رستوران یا یکی از محصولاتش را تست کرده بود.

در سال ۱۹۶۷ ٬ برگر کینگ توسط کمپانی Pillsbury به قیمت ۱۸ میلیون دلار خریداری شد. همانطور که قبل تر اشاره شد٬ حال در مقام دوم بزرگترین رستوران زنجیره ای دنیا قرار داشت.

حتی طوفان هم مانع پیشرفت نشد!

در سال ۱۹۷۰ ٬ هنگامی که پپسی و کوکا کولا در رقابت تنگاتنگ قرار داشتند٬ رقابت تجاری دیگری نیز بین مک دونالد و برگر کینگ در جریان بود٬ کمپانی برگر کینگ حالا در بهترین شرایط خود نبود و با سرعت بسیار کمی در مقایسه با مک دونالد در حال پیشرفت بود٬ اما همه این ها تا زمانی بود که برگر کینگ تصمیم گرفت تا مدیر اجرایی اصلی مک دونالد را استخدام کند٬ این موضوع موجب شد تا برگر کینگ و مک دونالد در نبردی برابر و تنگاتنگ قرار بگیرند.

این رقابت تنگاتنگ برگر کینگ را مجبور کرد تا تمرکز خود را روی مخاطبان خردسال بگذارد٬ چرا که آنها نیز منبع پتانسیل بسیار بزرگی در این تجارت بودند و از این فرصت برای مقابله با مک دونالد استفاده کرد که حالا مخاطبان بزرگسال را مجذوب خود کرده بود.

نورمن برینکر کسی بود که رقابت تجاری برگر کینگ و مک دونالد را پس از استخدام در  pillsburyبه سرحد خود رساند٬ البته او پس از مدت کوتاهی از کار خود استعفا داد و تصمیم به افتتاح رستوران خودش گرفت. غیبت برینکر موجب شد تا برگر کینگ در وضعیت وخیمی قرار بگیرد. مدتی بعد این رستوران تصمیم گرفت تا تامین کننده نوشیدنی خود که پپسی بود را با کوکا کولا عوض کند و این تصمیم کمک بزرگی به جذب مشتری کرد چرا که اکثریت مردم کوکا کولا را به پپسی ترجیح میدادند.

در سال ۱۹۹۲ ٬ دفتر مرکزی برگر کینگ در میامی توسط یک طوفان از خراب شد و ۵ سال طول کشید تا آنها دفتر مرکزی جدیدی را تاسیس کنند.

خسارات وارده به این شرکت موجب شد که سهام آنها سقوط کند٬ البته همه اینها تا زمانی بود که برگر کینگ توسط کمپانی های Goldman Sachs و Bain Capital به قیمت یک و نیم میلیارد دلار خریداری شود و ۴۲۵ میلیون دلار نیز توسط سهام داران جدید در آن سرمایه گذاری شود٬ از آن زمان تا حالا این شرکت باری دیگر پیشرفت چشم گیری را به خود دید و در سال ۲۰۱۰ ٬ ارزش سهام این شرکت به ۳.۲ میلیارد دلار رسید.

۱۵ حقیقت جالب درباره رستوران های برگر کینگ

burger king branch

همانطور که دیدید٬ برگر کینگ تاریخچه بسیار طولانی و پر حادثه ای را پشت سر گذاشته است. مدیران آن بارها و بارها عوض شدند٬ شکل و شمایل این رستوران های زنجیره ای دستخوش تغییرات بسیاری شده است٬ آنها همواره سعی در جلب توجه مشتریان جدید داشتند و استراتژی های تجاری متفاوتی را امتحان کردند٬ چرا که همواره در مقام دوم و پس از مک دونالد قرار گرفته اند.

حقایق برگر کینگ به همبرگر مخصوص whopper یا تاج کاغذی ای که در کنار سفارشات خود قرار می دهد محدود نمیشود٬ ما ۱۵ حقیقت جالب که اکثریت مردم نمیدانند را انتخاب کردیم تا با شما در میان بگذاریم:

۱. در ابتدا نام این رستوران Insta-Burger King بوده است!

تصور اینکه پسوند Insta در نام این رستوران ها بوده است بسیار عجیب و خنده دار است٬ آنها با اضافه کردن این پسوند سعی داشتند که به سریع و کارآمد بودن خدمات خود اشاره کنند. شاید بهتر است آنها این اسم را برای تشکیل یک کمپین در اینستاگرام برگردانند؟!

۲. حقیقتی تلخ درباره نان های سیاه برگر کینگ!

در ژاپن برگر ها با ذغال بامبو رنگ می شوند٬ این موضوع شاید از نظر ما عجیب باشد اما ژاپنی ها به سیاه رنگ کردن مواد خوراکی عادت دارند و خوراکی های سیاه رنگ از نظر بیشتر مردم ژاپن وسوسه انگیز تر و خوشمزه تر است. این برگر های سیاه رنگ مشکلی در گوارش غذا بوجود نمیاورند و سالم هستند٬ برعکس نان های سیاه رنگ برگر کینگ که به کمک چند مواد افزودنی بسیار ناسالم ساخته می شود.

black burger

۳. آنها تصمیم دارند تا تبدیل به هات داگ کینگ هم بشوند!

این غول صنعت اغذیه تصمیم دارد که دنیای هات داگ ها را نیز در اختیار بگیرد٬ این موضوع برای اکثریت عجیب است. گذشته از هر چیز٬ بهتر است همواره به چیزی که در آن خبره هستیم وفادار بمانیم و احساس میکنم اکثر مردم با این موضوع موافق هستند که همبرگر بسیار خوشمزه تر از هات داگ است.

۴. برگر کینگ و هانگری جکز یکی هستند!

در استرالیا٬ هیچ رستوران برگر کینگی وجود ندارد. اما شما میتوانید به رستوران های هانگری جکز بروید که منو و شکل و شمایلی مشابه این رستوران دارد. هنگامی که برگر کینگ تصمیم گرفت تا تجارت خود را در استرالیا توسعه دهد٬ رستوران دیگری تحت همین عنوان و نام مشابه در استرالیا وجود داشت؛ آنها مجبور شدند نام دیگری را برای رستوران های خود در استرالیا انتخاب کنند پس نام رستوران های خود را به هانگری جکز تغییر دادند.

مطالب مرتبط

تاریخچه همبرگر
تاریخچه سالاد سزار


۵. برگر کینگ یک کمپین بی رحمانه در فیسبوک داشته است!

برگر کینگ به افرادی که ۱۰ نفر از دوستان خود را در فیسبوک آنفالو کنند قول یک همبرگر مخصوص whopper می داد٬ دلیل آنفالو شدن این ۱۰ دوست نیز به آنها اطلاع داده می شد! طولی نکشید که این کمپین حذف شد چرا که فیسبوک با آن مخالف بود.

۶. منوی مخفی: آیا تاکنون برگر خودکشی را امتحان کرده اید؟!

این برگر برعکس اسمش شما را در کمای غذایی بزرگی قرار نمیدهد. مواد تشکیل دهنده برگر خودکشی٬ ۴ تکه گوشت ٬ تعداد زیادی ورقه پنیر٬ بیکن و مقدار بسیار زیادی سس مخصوص است. اندازه این برگر نسبت به محتویاتی که در آن وجود دارد کم بنظر می رسد و از پرطرفدار ترین غذا های برگر کینگ است.

burger king sandwich

۷. سارا میشل گلر و پرونده جنجالی اش با مک دونالد!

در سال ۱۹۸۱ ٬ دختر بچه ای به اسم سارا در یکی از تبلیغات تلویزیونی برگر کینگ مدعی شد که برگرهای آنها از مک دونالد خوشمزه تر است. این موضوع شکایت مک دونالد را به همراه داشت و از آن پس٬ سارا دیگر اجازه نداشت به رستوران های مک دونالد برود.

۸. رستوران های برگر کینگ در نیمی از کشور های دنیا شعبه دارند!

برگر کینگ در ۹۱ کشور مختلف در دنیا شعبه دارد٬ این یعنی شما می توانید در نیمی از کشور های دنیا یک همبرگر مخصوص whopper   سفارش دهید. مردم همچنین دوست دارند تا کیفیت و قیمت غذا های برگر کینگ را در کشور های مختلف مقایسه کنند. غذا های این رستوران در اروپا از همه جا گران تر است!

۹. صاحبان برگر کینگ از مک دونالد الهام گرفته بودند!

مک دونالد تنها یک رقیب تجاری برای برگر کینگ نیست٬ بلکه بزرگترین منبع الهام آن هم هست! زمانی که مک دونالد افتتاح شد٬ صاحبان اصلی رستوران به این فکر افتادند که رستوران خود را باز کنند٬ آنها بر این باور بودند تقاضای برگر تا حدی زیاد است که بتوانند بخشی از این تجارت را در اختیار بگیرند.

۱۰. کسانی که کارت طلایی داشته باشند٬ می توانند تا ابد غذای مجانی دریافت کنند!

بعضی از سلبریتی ها صاحب کارت طلایی برگر کینگ هستند و می توانند در تمامی شعبه های جهان غذای مجانی دریافت کنند٬ یکی از این سلبریتی ها جنیفر هادسن می باشد که قبلا در این رستوران کار کرده است. یکی دیگر از این سلبریتی ها جورج لوکاس می باشد که طی یک قرار داد با برگر کینگ٬ به آنها این اجازه را داد تا به مشتریان لیوان استاروارز بدهند.

۱۱. یک برگر کینگ در فنلاند مجهز به سونا است!

مردم فنلاند عاشق سونا هستند٬ این عشق تا حدی ادامه دارد که یک برگر کینگ در فنلاند مجهز به سونا شده است! ما مطمئن نیستیم که ترکیب هوای داغ و پر رطوبت داخل سونا با فست فود ترکیب خوبی باشد٬ اما خیلی از مردم فنلاند از آن استقبال کرده و آن را تجربه کرده اند.

۱۲. شما می توانید سفارشات خود را شخصی سازی کنید!

بسیاری از مردم از اینکه می توانند سفارشات خود را شخصی سازی کنند بی خبر هستند. تقریبا هرچیزی از برگر و ساندویچ تا میلک شیک قابل شخصی سازی است! آیا دوست دارید یک شیک ترکیبی سفارش دهید؟! کارکنان برگر کینگ با کمال میل برایتان یکی درست میکنند.

۱۳. نوشیدنی whopper ( تهیه شده در اسپانیا )!

مردم اسپانیا عاشق امتحان کردن نوشیدنی های جدید هستند٬ هنگامی که این رستوران نوشیدنی whopper را برای میل کردن در کنار همبرگر مخصوص whopper معرفی کرد٬ مردم اسپانیا ( حتی آنهایی که علاقه زیادی به این رستوران نداشتند. ) ترغیب شدند تا آن را امتحان کنند.

۱۴. تغییر چندباره لوگو !

لوگو برگرکینگ همانند مک دونالد از دو رنگ قرمز و زرد تشکیل میشد٬ این ترکیب رنگی اشتهای بیشتری را در مشتریان بوجود می آورد و یک استراتژی تجاری بسیار هوشمندانه است. جدیدترین لوگو برگر کینگ در سال ۱۹۹۹ معرفی شد و دایره آبی رنگی که دور آن قرار دارد باعث جلب توجه بیشتری می شود.

burger king logos

۱۵. دفتر مرکزی اصلی در سال ۱۹۹۲ خراب شد!

طوفان اندرو یک طوفان ویرانگر در سال ۱۹۹۲ بود که از میان فلوریدا گذشت و خرابی های زیادی را به بار گذاشت٬ یکی از ساختمان هایی که خراب شد٬ دفتر مرکزی برگر کینگ در میامی بود. خسارات وارده نزدیک به ۲۰ میلیون دلار بود! اما این خسارات آن ها را دلسرد نکرد٬ دفتر مرکزی جدید آنها نیز در میامی است.

دسته بندی انگیزشی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
No products in the cart.
ورود به سایت